Eljegyzési gyűrű kínálat 2021-ben

Az ékszer divat évről évre változhat. Új formák, színek és anyagok jönnek divatba, esetleg egy-egy régi trend válik ismét közkedveltté. Természetesen az eljegyzési gyűrű kínálat is igazodik a divathoz és a vásárlók igényeihez.

Amennyiben 2021-ben szeretnéd megkérni párod kezét, érdemes megismerned a teljes kínálatot. Így biztosan megtalálod a kedvesed személyiségéhez illő legcsodásabb eljegyzési gyűrűt. Cikkünkben a 2021-es kínálatba nyújtunk bepillantást.

Vintage eljegyzési gyűrű kínálat

2021-ben is divat lesz vintage eljegyzési gyűrűvel megkérni a választott hölgy kezét. Különleges, érzelmekkel teli, érzéki hölgyek kedvence ez a stílus. A vintage ékszerek sem egyformák, a következő jellemzőkkel mind találhatunk ékszert:

  • különleges motívumokkal (például indák, szívek, madarak)
  • színes drágakövekkel díszítve
  • apró gyöngyökkel
  • platina, sárga- vagy rozéarany anyagból
  • rombusz, ovális vagy téglalap csiszolású drágakővel

Mivel ezek a gyűrűk 2021-ben is különlegesnek számítanak, érdemes webshopban keresni őket. Vintage eljegyzési gyűrűk rozéaranyból online például nagyobb választékban kaphatók, mint az ékszerboltban.

gyemant-gyuru.jpg

Eljegyzési gyűrű különleges kövekkel

Nemcsak a vintage stílusban, hanem egyébként is hódítanak a különleges drágakövek 2021-ben. Ezek lehetnek a kő árnyalata-, de formája miatt is divatosak.

Színes drágakövek

Az elmúlt években egyre kedveltebbek a színes drágakövek. Legyen szó zafírról, rubinról vagy színes gyémántról, nem lehet velük melléfogni. 2021-ben viszont a kék színű kövek is nagyon divatosak.

Összefonódó kövek

A kínálat kiemelt darabja a Toi et Moi eljegyzési gyűrű. Lényege, hogy két kő található a gyűrűben. Ezek a kövek nagyon közel vannak egymáshoz, néhol össze is érnek. Az örök szerelmet, összetartozást fejezi ki az ékszer. Választhatunk gyűrűt 2 különböző színű kővel is, így a pár tagjainak személyiségére utalnak.

Három köves gyűrűk

Egy régi trend visszatérése 2021-ben a háromköves gyűrű. Gyakori, hogy a középső kő emelkedik ki, míg a másik kettő kisebb. A szimmetria és a harmónia kedvelői szeretni fogják, bár akár különféle kövekkel is kérhetjük az ékszert.

Kövek helyett gyöngyök az eljegyzési gyűrűn

Több olyan ékszert is láthatunk 2021-ben, melynek központi eleme egy csodaszép fehér vagy színes gyöngy. Az is előfordul, hogy a foglalat díszítése áll apró gyöngyökből. Azok a hölgyek, akik hasonló gyöngyös ékszereket kedvelnek, imádni fogják!

2021-ben divatos eljegyzési gyűrű formák

Formák tekintetében nincs komoly változás, mégis szeretnénk kiemelni néhány 2021-ben trendi irányzatot.

  • duplaszáras eljegyzési gyűrűk
  • többsoros vagy statement eljegyzési ékszerek
  • eljegyzési gyűrű könnycsepp alakú gyémánttal

Mivel ezek egytől egyig feltűnű darabok, merészebb hölgyeknek vásároljuk őket.

Klasszikus gyűrű 2021-ben is

Az eljegyzési gyűrűt hosszú időre vásároljuk. Ezért fontos időtálló szépségű darabot választani, melyre sok év múlva is örömmel tekintünk a kedvesünk. Ráadásul ha szívünk hölgye nem a feltűnést, hanem inkább a hagyománytiszteletet részesíti előnyben, mindenképp a klasszikusok közül válasszunk!

A klasszikus gyűrűk anyaga leggyakrabban sárga arany, fehérarany vagy ezüst, s bennük kiemelt helyen egy szolid vagy hangsúlyosabb kő látható. A tervezők olykor ezekbe is belecsempésznek egy kis extrát: apró brill díszítést vagy egy markánsabb gyémántot. Klasszikusnak, de különlegesnek számítanak a kétszínű gyűrűk is, például a sárga arany fehérarany kombinációja kis kővel.

Összegzés: Az eljegyzési gyűrű kínálat 2021-re nem változott meg radikálisan 2020-hoz képest. Vannak azonban olyan irányzatok és különleges formák, melyek közkedveltebbek lettek. Így a kínálat is nagyobb belőlük. A különlegességek mellett mindig elérhetők a klasszikus darabok. Minden csak a leendő menyasszony személyiségétől és stílusától függ.