10 trendi férfi ékszer

Régebben főképp a hölgyek esetében beszélhettünk arról, hogy a trendi ékszerek megszállottjai voltak, ám ez ma már a férfiakra is lemondható. A „trendiség” szorosan összekapcsolódik a stílussal, ami nagyban meghatároz szinte minden embert. Éppen ezért most összegyűjtöttünk 10 trendi férfi ékszer tippet minden kategóriában.

ferfienk.jpg

Férfi gyűrűk

Gyűrűk terén számos opció közül választhatunk, a hagyományosnak tekinthető arany és ezüst mellett, a különböző kivitelű nemes acél gyűrűk is stílusos és trendi megoldásokat kínálnak. Az alábbi két típus azonban amellett, hogy stílusos még ritkának is mondhatók.

1. Kerámia gyűrűk

A kerámiából készült férfi gyűrűk kis súlyúak, ezáltal viseletük hihetetlenül kényelmes. Emellett az sem elhanyagolható, hogy a volfrámhoz hasonlóan a kerámia is nagyon erős anyag, és nem könnyű megkarcolni.

Ráadásképp a kerámia gyűrűk minden esetben hipoallergének, így allergiások is bátran viselhetik.

2. Titán gyűrűk

A titán szintén hipoallergén, tehát nem okoz allergiás reakciókat, így kifejezetten alkalmas az érzékeny bőrű vagy fémallergiában szenvedő emberek számára. Az összes többi fémmel összehasonlítva a legnagyobb erő/súly aránnyal bír, így a gyűrű viselőjének remek érzetet és magas fokú kényelmet ajánl.

A titángyűrű nagyon erős és az acélgyűrűknél sokkal nehezebben karcolható meg, azonban éppen emiatt érdemes azt is fejben tartani, hogy a gyűrű átméretezése így szinte lehetetlen.

ferfienk-gyuru.jpg

Férfi karkötők

A karkötő tipikusan az a kategória, amiben minden férfi megtalálhatja a számítását. Egy gondosan megválasztott karkötő, akár az elegáns stílus képviselőinek is megoldást kínálhatnak, de a hétköznapi és sportos viseletnek is alapkelléktára lehet.

3. Acél karkötők

Az acél karkötők az elegáns férfiak kiváló kiegészítői lehetnek, legyen szó egyszínű fekete, barna vagy vegyes színről, még az elegáns stílusba is csempészhet némi lazaságot.

4. Bőr karkötők

A bőr karkötők az acélhoz hasonlóan széles kínálatot biztosítanak, amik között a nyers bőr karkötők inkább a laza stílust képviselik, míg a fekete bőr némi acéllal kiegészítve az elegánsabb vonalat képviselik.

ferfienk-karkoto.jpg

Férfi nyakláncok

Nyakláncok tekintetében a gyűrűkhöz hasonlóan választhatunk. Amennyiben nem szeretnénk drága arany, vagy ezüst nyakláncokat vásárolni, akkor az alábbiakat érdemes keresnünk trendi férfi kiegészítőként.

5. Fagyöngyös nyakláncok

A nyakláncok közül a fagyöngyös nyakláncok kifejezetten trendi megoldást kínálnak, azonban inkább a lazább stílust kedvelők körében számít népszerű választásnak. A gyöngyös nyakláncok összképben azzal is jelentősen hozzátehetnek, hogy nagyobb, vagy kisebb gyöngyökből álló láncokat választunk.

6. Bőr nyakláncok

A bőr nyakláncok között számos variációt találhatunk, amik között szintén számos elegáns és lazább nyakláncokat is megtalálhatunk. Ráadásképp a bőrnyakláncok között megtalálhatunk feketét, barnát, kéket, vagy többek között pirosat is.

ferfienk-nyaklanc.jpg

Férfi fülbevalók

A fülbevalók terén is igen széles a választék. Azok akik kifejezetten naprakészek szeretnének lenni, azoknak számos alternatív megoldásokat kínálnak. Ezek közül extrém megoldást kínálnak az úgynevezett fültágítók, de az alábbiakat is érdemes böngésznünk.

7. Mágneses fülbevalók

A mágneses fülbevalók kifejezetten divatos megoldásnak számítanak, amik között köves, színes de egyszerű egyszínű változatokat is megtalálhatunk.

8. Felcsíptethető fülbevalók

A felcsíptethető fülbevalók között szintén több divatos megoldást is találhatunk, amik ráadásul könnyebben is eltávolíthatók és cserélhetők, mint a hagyományos fülbevalók.

Férfi karórák

A karórák terén kifejezetten stílusos, elegáns megoldásokat találhatunk, melyek közül az alábbiakat mindenképp érdemes szemügyre venni.

9. Zsebórák

A zsebórák a régi módi férfiak kelléktárában elengedhetetlen, ráadásul ma már igen egyedi megoldásnak is tekinthetők, hiszen kevesek mondhatják el magukról, hogy zsebóra lapulna kabátzsebükben.

10. Csontváz karórák

Az úgynevezett csontváz karórák kifejezetten stílusos és egyedi megoldásokat kínálnak a férfiak számára, hiszen az óra belsejének látványa nem mindennapi élmény, hiszen így láthatjuk a precíz alkatrészek összhangját is.

Összegezve:

A férfi ékszerek tekintetében is széles tehát a választék, ami között jó eséllyel biztosan megtaláljuk a megfelelő választást.