Ékszer trendek 2021-ben

2021 a különlegességek éve, dobjuk fel az öltözködésünket feltűnő méretű vagy anyagú ékszerekkel. A koronavírus járvány idén is megnehezíti a vásárlást, de egy jó ékszer webáruház kínálata sokat segíthet abban, hogy idén is stílusos megjelenésünk legyen. Nézzük meg 2021 főbb ékszer trendjeit!

Oversize statement ékszerek

Különösen nyakláncok és karkötők esetében továbbra is hódít az oversize divat, tehát minél nagyobb, annál jobb. Az a jó ezekben az ékszerekben, hogy egy teljesen semleges öltözéket is feldobnak. Vegyünk fel egy egyszínű pulóvert, tegyünk fel egy statement nyakláncot, és máris különlegesebb az outfit.

nyaklanc-nyakon.jpg

Gyöngy és arany

A gyöngy viselése Coco Chanel és II. Erzsébet királynő óta megunhatatlan, arannyal párosítva pedig gyönyörű, meleg hatást kölcsönöz az ékszernek, legyen szó fülbevalóról, nyakláncról, karkötőről vagy egy medálról. Az ilyen ékszer viselése ad egy eleganciát az outfitünknek, amitől mi is kicsit arisztokratának érezhetjük magunkat.

Ezüst és színes kövek

Ha ezüst ékszert választunk, idén nagyon divatos, ha színes kövekkel kiegészített verziót hordunk. Ha például az ezüst nyaklánc vagy karkötő vidám, színes kövekkel díszített, oldja az ezüst komolyságát, fiatalos és játékos hatást nyerünk vele. A színes kő lehet bármilyen formájú, absztrakt vagy akár szív alakú.

Páratlan fülbevalók

Kell hozzá némi vagányság, de az idei trendek között szerepel a felemás fülbevalók viselése is. Ezt egészen nagy méretű és eltérő fülbevalók esetében is kipróbálhatjuk, tuti feltűnést kelt, jó párosítás esetében természetesen pozitív értelemben. De ha van kedvünk, a pici fülbevalókkal is megtehetjük ugyanezt, játékosságot hoz a kinézetünknek.

Trendi motívumok: virág és csillag

2021 trendi motívumai a virág és a csillag. Bármilyen ékszertípusnál választhatjuk ezeket a motívumokat, az ékszer webáruház kínálat szerencsére sok választási lehetőséggel ellát minket. A virág alakzat igazi tavaszi viselet, bájos és nőies hangulata üdeséget áraszt. A csillagok, különösen a méretes, statement darabok szupersztár külsőt kölcsönöznek a viselőjének, de divatosak az egészen apró csillagok is, pl. egy karkötő lógójaként.