Ékszerek Húsvétra

Ha jön a Húsvét, akkor inspirálódjunk néhány igazán húsvétos hangulatos ékszerrel! Válógattunk neked 5 igazán különleges ékszert. Mindegyik kicsit máshogy különleges...

 

Nyuszi és répa alakú fülbevalók Húsvétra

 

Vicces és bohókás hangulatú lányoknak kiváló választás, hogy feldobják a húsvéti hangulatot.

Annak való, aki nem mindig akarja komolyan venni magát.

Sokféle hasonló fülbevaló létezik még. Van tojás, bárány, nyuszi és még ki tudja milyen formájúak.

repa-nyuszi-fulbevalo-husvet.jpg

 

Színes nyuszis karkötő Húsvétra

 

Nagyon kecses, barátságos karkötő. Világos színek, amik passzolnak egymáshoz. A szívecske, a színösszeállítás és az egész karkötő hangulata azt sugallja, hogy a világ csodás. Abszolút álmodozó és rózsaszín lelkivilágú csajoknak találták ki. De jó is olyannak lenni...!

 

karkoto-husvetra-nyuszis-szines.jpg

 

Tojás formájú medál nyakláncon Húsvétra

 

Ez már egy elegánsabb ékszer benyomását kelti. Még akkor is, ha csak egy tojás formájú medál lóg egy nyakláncon. A színe és kidolgozása is komolyabb hangulatú. Olyasmi, mint amikor elegánsan szeretnék kiöltözni, de azért belefér egy kis húsvéti hangulat is.

nyaklanc-tojas-medal-husvet.jpg

 

Vicces répás, nyuszis karkötő Húsvétra

 

A nyuszis, répás fülbevalóhoz illik. Ugyanazok a színek és formák, úgyhogy lehet még a gyártó is ugyanaz. Így párban fokozza a húsvéti cukiságot. "Örök gyerekeknek" ajánlott.

vicces-repas-nyuszis-karkoto-husvet.jpg

 

Fura nyuszi Húsvétra

 

Ezt a nyuszit csak úgy itt hagyjuk. Nehéz szavakat találni és meghatározni, hogy mi is ez valójában?! Húsvétra tuti jó lesz, de nem derül ki a képből, hogy hogyan lehetne hordani és hol. Szóval a húsvét mániásoknak biztosan jó lesz, akik szeretik a furcsaságokat.

És még virág is van rajta...meg gyöngy, meg cipő, meg valami csillogó...szóval nyuszi.

furcsa-nyuszi-husvet.jpg

 

Összegezve

 

Reméljük tetszett és jót mosolyogtál a vicceseken és merítettél egy kis inspirációt.

Ha készülsz a Húsvétra, akkor ajánljuk a Húsvéti népszokások című cikket és persze egy ünnep a versekkel lesz igazán szép és hagyományőrző, úgyhogy ismerd meg magyar költőink húsvéti verseit.

Címkék: ékszer