Milyen ékszereket viseljünk idén ősszel?

inden év szeptemberében megérkeznek a népszerű ékszermárkák legújabb kollekciói. Az új divat szerint tehát véget érnek a nyári darabok, helyüket pedig az ősziesebb hangvételű kiegészítők veszik majd át. De vajon milyen modelleket érdemes idén ősszel magunkon viselni? Cikkünkből minden kiderül!  

Az idei ősz ékszerdivata 

Egyelőre úgy tűnik, hogy idén ősszel a klasszikus és letisztult stílust felváltja majd az egyedi és formabontó kiegészítők világa. Mindenképpen érdemes lesz beszerezni pár látványos és nagyobb fajtát, amivel előtérbe kerülhetünk.  

Karórák 

Az egyes évszakok ékszereinek színvilága sok esetben egyáltalán nem különül el egymástól. Ilyenek például a karórák, hiszen ezek általánosságban drágább darabok, amiket nem cserélünk le minden második hónapban. Alapvető kiegészítőnek számítanak, de legtöbb esetben a ruhatrendhez igazodnak, nem árt tehát valamilyen semleges fajtát választani belőle. Egy egyszerűbb őszi összeállítást is elegánssá varázsolhatunk egy kifejezetten mutatós darabbal. Ez lehet például egy rozéarany változat, amely stílusos és praktikus, hiszen mindenhez remekül hozzá tudjuk passzoltatni.  

Gyűrűk 

Az eljegyzési és karikagyűrű ékszer webáruháza nemcsak házassághoz kínál egyedi darabokat. Amennyiben gyémántgyűrűben gondolkodunk idén őszre, számos lehetőségünk akad kiválasztani a megfelelőt. Egy fehérarany, apró kék kővel díszített változat biztosan remek kiegészítője lesz egy hétköznapi szettnek is.  

gyuru-oszre.jpg

Jól kombinálható fülbevalók 

Ősz az az időszak, amikor már nem mindenünk látszik ki, így hiába egy igényes karkötő, esetleg egy csodálatos nyakék, ha a réteges öltözet alatt már senki sem veszi észre. A fülbevalók azonban mindig szem előtt vannak. Érdemes jól kombinálható modelleket keresni, amelyeket bármilyen alkalomra fel tudunk venni. Egy pici, ámde mutatós brill verzió nagyon tud öltöztetni, így örök darabja lehet a ruhatárunknak. Ha követjük az aktuális divatot, akkor választhatunk ruhához illőt is választani, tehát beszerezhetünk pár színes és különleges fülbevalót is. A Pandora ékszerek nagy előnye például, hogy remekül kombinálhatóak a fiatalok és az idősebbek számára egyaránt.  

Minél hosszabb, annál jobb! 

Apropó nyakláncok, már említettük, hogy a nyakékek nem igazán látszódnak ki a garbó és a kabát alól. Azonban egy hosszabb változatú darab még jó szolgálatot tehet, hiszen ezt a sálon kívül is viselni tudjuk, így a sima farmerkabát és fekete sál kombót is pillanatok alatt fel tudja dobni egy bohókás őszies darab.  

Összegezve 

Bízunk benne tehát, hogy most már könnyebben megtalálod idén őszre a megfelelő kiegészítőt. Válassz nyugodtan pár jól kombinálható fülbevalót, de benézhetsz még az eljegyzési és karikagyűrű ékszer webáruházába is, ahol számos gyémántgyűrűt találhatsz magadnak erre az évszakra.