Swarovski kristályos ösztönzés karkötővel

Mi a legjobb motiváció a világon?

A mai rohanó világban a legfontosabb, hogy legyenek céljaid, és azokat rendszeresen el is érd. Kemény munka ez, de ha rendszeressé teszed, hogy megjutalmazod magad, akkor a munka egyszeriben érdekes kihívássá változik, aminek a végén téged jutalom vár.

Ne sütivel jutalmazd magad, annak… nem kívánatos következményei lesznek.

Legyen a jutalom egy ragyogó, nőies swarovski kristályos karkötő.

 

Miért pont swarovski karkötő?

Egy swarovski karkötőben nem lehet csalódni és nem is hizlal.

De ! Kiemeli a nőiességed. Egy jól megválasztott karkötő akkor is azt sugallja rólad, hogy sikeres vagy, ha éppen sminkelni sem volt időd.

 

Hogyan válassz karkötőt?

Természetesen színek alapján, hiszen a színek meghatározzák a hangulatot, és a magadról kialakított képet is.

 

Lila kristályos swarovski karkötő

A karkötő alapszíne a réz és a rose. Márpedig a rose gold színek mindig divatban lesznek.

Az enyhén rózsaszín kövek kedvességet fognak adni neked, a lila kövek pedig javítani fogják a női megérzéseidet, és erre az előnyre minden lánynak szüksége van.

 swarovski-karkoto.jpg

Bronz színű swarovski kristályos karkötő

A bronzszín semleges hatású, senkit sem irritál, nem figyelemfelkeltő, nem idegesítő, nem okoz feszültséget. Ideális a munkahelyre, akár közepesen kiöltözős napokra is.

  

Rózsaszín kristályos karkötő

A karkötő laza szerkezetű, nem szoros, állítható méretű. A rózsaszín kristályok kellemes kisugárzása léleksimogató hangulatot teremt. Azokon a napokon szükség lehet a támogatására, amikor számonkérések várhatóak.

 Miért érdemes a Swarovski kristályos szettet ajándékba adni? A Swarovski kristályos szettek ajándékba című cikkben erről részletesen írtunk!

Fehér kristályos swarovski karkötő

A fehér kristályos, virágmintás karkötőtől jó kedved lesz. Akár a munkahelyen van erre szükséged, akár a saját vállalkozásodban, nem fogsz csalódni. Vedd fel, és ahányszor csak rápillantasz máris ellágyulsz, és elmosolyodsz. Ha valami nem megy, ha valaki feldühített, csak nézz rá, és engedd el a haragod.

Ez a karkötő gyógyít téged.

 

Swarovski szív mintás karkötő

Szeresd magad karkötő.

Ha ránézel jusson eszedbe, hogy nagyszerű és szerezhető nő vagy.

Tökéletes páros karkötő lehet belőle, ha van legjobb barátnőd, és ő is szereti a karkötőket, kortól függetlenül. A szív mintás karkötőknek saját kis világuk van, nem csak szerelmesről mesélnek, hanem szeretetről, összetartozásról. És néha a barátságok sokkal tovább tartanak, mint a szerelmek.

 

Színes swarovski kristályos karkötő

Sokszínű kristályos karkötő, virág alakzatban, péntekre vagy hétvégére. Mivel sokszínű, minden ruhához, kabáthoz megy, sose kell lopva levenned, mert nem illik a helyzethez, alkalomhoz.

A színek vidámságot, a virág minta frissességet, fiatalságot sugároz.

  

Válassz magadnak minden alkalommal, amikor teljesíted a kihívást, és válassz a legjobb barátnőidnek is a swarovski karkötők közül, ezzel támogatva őket.