5 fülbevaló stílus

Minden fülbevaló típus, más-más stílust képvisel. Más a hangulata, épp ezért neked is más lesz a kisugárzásod, és lehet, hogy a hangulatod is. Nézzünk meg 5 fülbevaló stílust, hogy mit sugároznak, és milyen hangulatot adnak neked. Ebből tudni fogod, hogy mikor melyiket érdemes viselned.

1. Nemesacél fülbevaló stílus

A nemesacél fülbevaló, ha nincs megbolondítva például kristályokkal, akkor kétféle stílusú lehet. Az egyik, legtöbbször ezüstszínű, és leginkább egyszerű formai világgal rendelkezik, például csillag, félkör, karika.

Ez a stílus egyszerű, hétköznapi, gyakorlatias. Olyan helyzethez illik, amikor „favágó munkát végzel”, vagyis a megszokott hétköznapok idején.

A másik nemesacél stílus jellemzője, hogy aranyszínű, vagy arany és ezüstszínű, trükkös formák jellemzik. Ez a stílus már vonzza a figyelmet, ezért akkor érdemes a hétköznapokban viselni, ha szereted, ha rád irányul a figyelem, vagy olyan vagy, mint Rodolfo, és szereted, ha az ékszereidre figyelnek, míg te valamit elintézel. Ezen kívül a különleges alkalmak idején tökéletes választás ez a fülbevaló stílus.

A nemesacél ékszerek tisztításával kapcsolatban sok hasznos tippet, ötletet írtunk le a Nemesacél ékszerek tisztítása című cikkben.

2. Nemesacél Swarovski kristályos fülbevaló stílus

A nemesacél tökéletes alapjául, foglalatként szolgál a swarovski kristályos fülbevalók számára. A nemesacél stabil, antiallergén tulajdonságai kiemelik a színesben pompázó legegyszerűbb swarovski kristályt is. Ez a kombináció a legjobbat mutatja meg mindkét stílusból.

A Swarovski kristály abszolút nőiessé teszik az ékszert, ezért ha „kemény csajt” játszol, ne ezt a stílust válaszd.

A hétköznapokban jól hordható, csak azzal kell vigyázmni, hogy a színe ne üsse, sem a sminket, sem a ruhát. Különleges is jó választás lehet, ez csak tőled, és az alkalomtól függ.

 swarovski-kristalyos-nemesacel-fulbevalo.jpg

 

3. Ezüst fülbevaló stílus

Az ezüst fülbevaló stílus elég sokrétű. A hagyományos, csak ezüstből készült ékszerek általában egyszerű bedugós, vagy szolid logós fülbevalókat adnak neked.

Azonban az ezüsthöz is remekül passzolnak a kristályok, ráadásul az ezüst elég lágy fém ahhoz, hogy a tervezők szeressék, és végtelen választékban készítsenek ilyen kedves, színes stílusú fülbevalókat.

 

4. Swarovski kristályos fülbevaló stílus

A swarovski kristályos fülbevalók egyszerre nőiesek, színesek, csillogóak és káprázatosak. Szinte bármilyen alkalomra viselhetőek. A piros és fekete színű kristályok a szenvedélyesebb, akaratosabb alkalmakhoz passzolnak, a fehér és világos színek pedig a hétköznapokhoz.

 

5. Bizsu fülbevaló stílus

A bizsu fülbevaló stílus azt jelenti, hogy szereted a változatosságot. A bizsu fülbevalók is lehetnek kicsik és szolidak, és lehetnek vibráló színűek. Készülhetnek meglepő anyagból, sőt, te magad is készíthetsz fülbevalót magadnak ebben a stílusban. Légy kreatív, és biztosan jó kedved lesz a végeredménytől.

Összegzés

A legtöbb fülbevaló stílusban vannak olyan darabok, melyek a „szürke hétköznapokat dobják fel”, és vannak különleges darabok, limitált alkalomra. De nem kell választanod az 5 fülbevaló stílus közül, legyen mind a tiéd! Variáld őket, és élvezd, hogy változatos, vagány képet mutatsz magadról. Az ekszerwebshop.hu ékszer webáruház kínálatából mindegyik fülbevaló stílust megtalálod!