5 ékszer szett stílus

Az ékszer, amit viselsz, feldobja a hangulatod. ha ékszer szettet viselsz, az a stílusodról mesél. Mit szeretnél, mit meséljen rólad? Okos vagy? Vagány? Csábító? Vagy, mindez egyszerre?

Váltogasd az 5 ékszer szett stílust, legyél egyik nap okos és vagány, másnap pedig csábító és színes. Harmadnap pedig legyél harsány és jó kedvű. Jó szórakozást!

1. Nemesacél ékszer szett stílus

A nemesacél ékszer fénylő, csillogó és strapabíró. Érdemes a stílusod alapjává tenni, mert nem allergizál, és végtelenségig variálható.

A nemesacél stílus attól is függ, milyen színű és vastagságú ékszert választasz. Egy vastag ezüstszínű nyaklánc+karkötő páros azt fogja sugallni, hogy vagány vagy és céltudatos, nem érdemes szórakozni veled. Egy vékony arany és ezüstszínű ékszer szett elegánsabb, kifinomultabb hangulatot ad neked, de ettől még lehetsz hűvösen célratörő.

Gyakran attól is függ a megjelenésed, hogy a nyakláncon, karkötőn milyen függőket, charm-okat viselsz. Ezeket akár nap, nap után cserélgetheted, ezzel más és más jelentést és jelenést adva saját magadnak.

 

2. Swarovski ékszer szett stílus

A swarovski ékszer szett stílus figyelmet vonz magára, mert színes kristályokból áll. Ebben a stílusban szintén lehet medálokat és charm-okat tenni a nyakláncra és a karkötőre is, ezzel váltogatva a szolidan nőies, és a csábítóan csajos stílust.

Mindezek miatt, a swarovski karkötő népszerű karkötő stílus, széles választék áll a rendelkezésünkre.

A Swarovski ékszerekről már írtunk a Swarovski kristályos ösztönzés karkötővel című cikkben, illetve a Swarovski ékszer tisztítása című cikkben a szakszerű tisztításukról is.

 

3. Spalatius Swarovski kristályos ékszer szett stílus

A swarovski ékszer szettek közül a Spalatius szettek már ajándékozásra készen, díszdobozban várnak. A szokatlan formavilág, és a megszokott, vibráló swarovski ragyogás tökéletes ajándékká teszi ezt az ékszer szettet.

A díszdobozban swarovski fülbevalót, nemesacél nyakláncot és swarovski kristályt találunk, ötvözve a két stílus előnyeit.

 

4. Cirkónia ékszer szett stílus

A cirkonia, ha fehérben ragyog, könnyen összetéveszthető a gyémánttal. Úgy is nevezik, hogy a hétköznapok gyémántja. Színesben pedig vidám ragyogása kedves hangulatot szór szét, ezzel könnyebbé téve a minden napjainkat.

Inkább kacér, mint szenvedélyes stílust ad neked. Könnyedén eljátszhatod a szende leányzót, de a végzet asszonyát nem annyira.

Ugyanakkor a családi vasárnapi ebédhez is tökéletesen megfelel, mert vidám és aranyos is lehetsz benne.

Mennyire jó ajándékok karácsonyra is a cirkónia kristályos szettek! Erről részletesen olvashatsz az ajandekotkaracsonyra.hu Cirkónia kristályos szettek karácsonyi ajándéknak című cikkben.

cirkonia-kristalyos-szett.jpg

 

5. Bizsu ékszer szett stílus

A bizsu ékszer stílus remekül megy a baráti programokhoz, koncerthez, bulikhoz és szinte bármihez, ahol szeretnéd magadra felhívni a figyelmet. A bizsu ékszerek lehetnek nagyon nagy méretűek, és harsányan színesek. Ugyanakkor szolid és színtelen is lehetsz bennük. A variációk számát csak a fantáziád szabja meg.

 

Válogasd ki a kedvenceidet, és variáld őket hangulatod szerint. Közben ajándékozd meg a szeretteidet is stílusos ékszer szettekkel és csináljatok közös, stílusos programokat. A kristalyplaza.eu ékszer webshopban mindegyik ékszer szettet megtalálod!